گزارش ايسنا از سخنراني نمايندگان احزاب و فعالان سياسي در همايش رقابتهاي سياسي و امنيت ملي: مخالف سياسي را از مخالف برانداز جدا كنيم
اعظم طالقاني دبيركل جمعيت زنان انقلاب اسلامي در همايش رقابتهاي سياسي و امنيت ملي گفت: اطلاعات يك سويه براي شخصيت سياسي سم است زيرا نميتواند كنشهاي سياسي خود را كنترل كند و از اعتدال خارج ميشود.
به گزارش ايسنا وي افزود: اگر اين همايش بتواند واژهها و مفاهيمي مانند توطئه، منافع ملي، مصلحت ملي و امنيت ملي را تعريف كند بر اطلاعات كنشگران سياسي خواهد افزود. وي با تاكيد بر اينكه جريانات سياسي كشور بايد شناخته شوند گفت: جريان نوگرا از جريان سني پا گرفته و به مباني عقلي بها ميدهد. جريان نوگراي نوانديش در جريان سوم ديده ميشود و اعتقاد دارد دين بايد در سياست دخالت كند. همچنين محمدباقر خرمشاد عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: اپوزيسيون در هر حال تهديد به حساب ميآيد، وقتي در داخل نظام باشد تهديدكنندهي حكومت داخلي است و هنگامي كه در خارج نظام باشد تهديدكنندهي حكومت. وي افزود: اپوزيسيون سالم در ادبيات سالم جهان به عنوان روح مردمسالاري پارلماني شناخته شده است. اپوزيسيون سالم، حكومت منتظر يا حكومت در سايه و مظهر حكومت آينده است. سيدابوالقاسم رئوفيان دبيركل جامعهي اسلامي فرهنگيان نيز گفت: آنچه عرض ميكنم برآيند نظر تشكل است. دشمنشناسي لازمهي دشمن ستيزي و نيازمند ابزار لازم ميباشد. هدف اپوزيسيونها بيرون كردن اسلام از صحنه و تامين منافع ابرقدرتهاست بنابراين براي ضديت با اسلام و نظام شكل گرفتهاند و هيچگاه باب تعامل را با آنان نبايد گشود. تعامل بين گروههاي قانونمند درون امكان دارد و لاغير. وي گفت: جامعهي اسلامي فرهنگيان معتقد به گفت و گو با اپوزيسيونها نه تعامل با آنها ميباشد. گروههاي اپوزيسيون درون نظام سعي دارند از جمهوريت در برابر اسلاميت استفاده كنند و بايد به محض احساس نفوذ آنها به مقابله برخواست . بيژن ثابتي مطلق دبيركل حزب عدالت نيز در رابطه با موضوع مورد بحث گفت: اپوزيسيون كساني هستند كه قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران را قبول ندارند. نبايد همه را با يك چوب برانيم. يكي معتقد به جنگ مسلحانه است و يكي به اين امر معتقد نيست. برخي اپوزيسيونها قصد همكاري با جمهوري اسلامي را دارند ولي ما آنها را برانداز ناميدهايم. وي گفت: بايد مخالف سياسي را از مخالف برانداز جدا نماييم. زيرا عدم شناخت، موجب مخالفت و مخالف خواني ميشود.